Okulumuz Hakkında

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu
FEVZİ ÇAKMAK MAH. MUHSİN YAZICIOĞLU CAD. NO 6/2 PENDİK / İSTANBUL

VİZYON

VİZYONUMUZ • Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmeyi sürdürmek, • Çocuklar, öğretmenler ve ailelerle ilgili özgün proje, araştırma, aile eğitimi ve katılımı çalışmaları gerçekleştirmek, • Çocukların gelişim özellikleri dikkate alınarak bilim ile iç içe olmalarını sağlayıcı programlar oluşturmak, • Doğa ile iç içe olan çevreye duyarlı bir eğitim sistemi oluşturmak. • Tüm okulöncesi alanında çalışanlarla karşılıklı etkileşim içinde, şeffaf, geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık, • Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren,bir okul olmaktır.

MİSYON

MİSYONUMUZ Yenilikçi, çalışkan, değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, spor yapan, ne istediğini bilen, tüketen değil, üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde topluma örnek bir kurum olarak kaliteli hizmet vermektedir.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM / KULÜP

İKİLİ EĞİTİM / KULÜP